Elektrotechniek

Uw totaalpartner voor alle elektrotechnische installaties

TSM Installatietechniek is uw professionele totaalpartner voor het installeren, onderhouden en inspecteren van uw elektrotechnische installaties. Van het aansluiten van een wandcontactdoos in de woonkamer, tot het inrichten van een compleet bedrijfspand; voor iedere elektrische installatie zijn wij u graag van dienst.

Wilt u weten of uw huidige installatie nog naar behoren functioneert en voldoet aan de laatste eisen? Dan verrichten wij een uitgebreide keuring, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Eventuele onvolkomenheden lossen wij graag voor u op. Ook voor het uitbreiden van een bestaande installatie bent u bij ons aan het juiste adres. 

Camerabeveiliging

Uzelf en uw spullen beschermen, wordt een stuk eenvoudiger met goede beveiligingscamera’s. TSM Installatietechniek heeft zich gespecialiseerd in het plaatsen van camera’s met een daaraan gekoppeld systeem dat ervoor zorgt dat u altijd en overal kunt zien wat er binnen uw bedrijf of woning gebeurt.

We maken gebruik van de beste apparatuur en zorgen er uiteraard voor dat alles tot in de puntjes functioneert. Wilt u weten hoe u de veiligheid binnen uw bedrijf of woning kunt optimaliseren? Wij maken graag een op maat gesneden plan voor u!