Warmtetechniek

Cascadesystemen voor grote gebouwen

TSM Installatietechniek verricht uiteenlopende werkzaamheden. Zo plaatsen we jaarlijks tientallen cascadesystemen van diverse merken met Turn-key projectbegeleiding. Het op temperatuur brengen van een gebouw, vraagt veel meer vermogen dan het op temperatuur houden van een gebouw. Daarom is een flexibele verwarmingsproducent nodig.

Bij een cascade verwarmingssysteem worden meerdere HR Cv-ketels geschakeld, waarmee een betrouwbare, compacte HR-installatie ontstaat, die een groot vermogen kan realiseren. Cascadesystemen zijn hiermee zeer geschikt voor grote gebouwen zoals productiebedrijven, hotels, scholen en kantoren. TSM Installatietechniek verzorgt het complete plaatje, van advies tot installatie en hulp en begeleiding achteraf.

Asbestsanering

Bij het aanleggen van een nieuwe verwarmingsinstallatie kunnen de nodige onverwachte zaken aan het licht komen. Denk hierbij bijvoorbeeld de aanwezigheid van asbest. Voordat TSM Installatietechniek aan de slag gaat, doen we eerst een bouwkundige keuring. Alle zaken die hierin naar voren komen, lossen we graag voor onze klanten op. Na het verrichten van bijvoorbeeld de asbestsanering, gaan we verder met het installeren van de gewenste installatie.